Projektledelse

Jeg nyder projektledelse, når jeg får mulighed for at skabe meningsfulde, involverende projekter, der er grundet i engagering af folk bredt, såvel som relevant teori og erfaringsindsamling. Projektledelse er for mig alt, som involverer en gruppe af menneskers indsats mod et fælles mål. Det handler altså om mennesker, som vil noget sammen.

Min erfaring kommer fra sociale, informerende og udviklende projekter, samt mindre byggeprojekter. Jeg har blandt andet stået for en landsdækkende informationskampagne, udelukkende drevet af frivillige kræfter, været med til at starte en doctoral school, jeg har været med til at starte måltidsfællesskaber op, jeg har stået for projekter, der udvikler metoder inden for det social psykiatriske, og jeg har projektledet frivillige til at udvikle et aktivitetsområde.

Min erfaring inden for projektledelse er formaliseret gennem kurser i LFA (Logical Framework Approach) og PRINCE2. Det er ikke tilgange, som jeg følger slavisk, men de rummer gode redskaber, som kan danne overblik over processen.